Ny färgglad baddräkt!

Ny färgglad baddräkt!

När jag var yngre så förstod jag inte alls grejen med kläder och prylar från Gudrun Sjödén. Jag tyckte om färgerna men ansåg att kläderna, tillbehören etc. hade skumma modeller, att det liksom var lite tantigt och att ”så klär sig bara kulturtanter!”. Nu har jag ändrat inställning helt och dessutom kommit fram till att det absolut inte är fel att se ut som en ”kulturtant” – särskilt inte om man (som jag) vill bli/är en!

Jag är i behov av en baddräkt (eftersom den jag äger har ”krympt”) och för ungefär två månader sedan hittade jag en i Gudrun Sjödéns webbshop. Modellen såg ut att vara i min stil och den var prickig – what´s not to like liksom?! Jag hejdade mig dock när jag såg att priset låg på över femhundra kronor.  Det är på tok för dyrt för mig som egentligen borde ha köpstopp. När sommarrean satte igång såg jag till min glädje att baddräkten fanns med i utbudet, men tyckte fortfarande att den var för dyr.

Idag fick jag ett erbjudande via mail som jag inte kunde stå emot – 30% på reapriset! Yey! Nu håller jag tummen för att den baddräkten ska sitta som gjuten! Min förhoppning är att mitt inköp ska inspirera mig till att börja simma!

Cascade från Gudrun Sjöden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: