Dags för länkkärlek!

Dags för länkkärlek!

Nu är det dags för lite länkkärlek känner jag! Min förhoppning är att ni som läser den här bloggen får tips på ny, härlig läsning!

Jag följer ett stort antal bloggar och tycker att det är jätteroligt eftersom jag dels lär mig nya saker och dels blir road (om jag har tur). Vad är det som gör att jag börjar följa en blogg? Ja, dels att den handlar om något som intresserar mig och/eller att jag kan relatera till det som blogginnehavaren skriver om, att jag tycker om språket (det behöver inte vara grammatiskt perfekt men ja…ha något som gör att jag fastnar) och designen.

Många av de bloggar som jag läser regelbundet förtjänar att lyftas fram lite extra tycker jag. Därför kommer jag att presentera några av dem (lite då och då) och motivera varför jag tycker att ni ska besöka just dem. Bry er inte om ordningen på mina inlägg om bloggar – alla är lika bra! Jag kommer säkert att missa flera bra bloggar och några av dem som jag tänker skriva om har jag säkert tipsat om förut men det kan inte hjälpas.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: