Länkkärlek: Killer Colours

Länkkärlek: Killer Colours

Stackars lilla blogg..vad du blir uppdaterad sällan. Utseendet växlar kanske lite för ofta men jag är rätt så velig tyvärr.  Har både skrivkramp och en hel del idéer till texter hur ologiskt det än må låta. Nåväl..jag gör en kompromiss och ger er ett tips på en av mina favoritbloggar! Dags för lite länkkärlek med andra ord.

Mitt intresse för smink i allmänhet och nagellack i synnerhet har växt de senaste åren och därför läser jag ett flertal bloggar som handlar om dessa saker. Killer Colours är kanske den som jag följt längst och bloggen drivs av Viola Holmgren. Hennes blogg är fylld av bra information, inspirerande swatches, tips om annorlunda märken och mycket annat. En av de främsta anledningarna till varför jag gillar hennes blogg är att jag tycker att hon har en sund inställning till smink. Att det ska vara lekfullt, inte innebära alltför många regler och att sminket inte ska vara djurtestat. Så här beskriver hon sin blogg:

”I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar. Makeup doesn’t have rules. The only person who decides what’s right or wrong and if you’re wearing it or not is you, and that’s where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.”

Killer Colours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: